رئیس ستاد و معاون هماهنگ‌کننده ارتش با تاکید بر اینکه نگاه به آینده اگر وجود نداشته باشد، آموزش‌ها مفید واقع نمی‌شوند، گفت: مربیان و اساتید باید تهدیدات و شرایط آینده را به خوبی بشناسند؛ چرا که تاکتیک‌ها، جنگ‌ها، تجهیزات و سلاح‌ها مورد استفاده در دنیا دائما در حال تغییر و تحول هستند.

به گزارش گروه سیاسی عصر قانون به نقل از روابط عمومی ارتش، امیر دریادار حبیب الله سیاری، رئیس ستاد و معاون هماهنگ‌کننده ارتش در آیین تجلیل از اساتید و مربیان برتر ارتش جمهوری اسلامی ایران که امروز (دوشنبه) به میزبانی سازمان عقیدتی سیاسی ارتش برگزار شد، گفت: در سال گذشته اقدامات ارزشمندی همچون برگزاری نمایشگاه جامع تربیت و آموزش ارتش در راستای ترویج فرهنگ آموزش انجام شده که حاکی از اهمیت این امر در ارتش است.

امیر دریادار سیاری با اشاره به اهمیت و نقش نیرو انسانی در مسئله آموزش، گفت: در دنیای امروز آنچه باعث بالندگی و سرافرازی سازمان‌ها و نیروها می‌شوند، سرمایه‌های انسانی هستند؛ لذا اساتید، فرماندهان و مربیان، با فداکاری‌ و از خودگذشتگی‌های خود تاثیر مهم و سازنده‌ای در آینده ارتش دارند.
رئیس ستاد ارتش با تاکید بر اینکه آموزش دانشجویان و نفرات باید با نگاه به آینده باشد، افزود: مربیان و اساتید باید تهدیدات و شرایط آینده را به خوبی بشناسند چرا که تاکتیک‌ها، جنگ‌ها، تجهیزات و سلاح‌ها مورد استفاده در دنیا دائما در حال تغییر و تحول هستند، لذا لازم است اهداف، برنامه‌ها و آموزش‌های خود را با توجه به این تغییرات برنامه‌‍ریزی کنند تا دچار غافل‌گیری فناورانه نشویم.
امیر دریادار سیاری افزود: اقدامات خانواده بزرگ آموزش ارتش به قدری مفید و موثر واقع شده است که می‌توانیم بگوییم نیازهای ارتش آینده را مهیا کرده‌ایم.
وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر اولویت قرار دادن امر آموزش، گفت: باید به زیرساخت‌های آموزشی، وسایل کمک‌آموزشی، انتخاب اساتید و فرماندهان آموزشی و نظارت مستمر بر آموزش‌ها در مراکز آموزشی توجه ویژه‌ای شود.
معاون هماهنگ‌کننده ارتش تصریح کرد: اساتید، فرماندهان و مربیان باید تلاش کنند تا دچار خواب حرفه‌ای(روزمرگی) نشوند چرا که باعث بزرگ‌ترین صدمه‌ها به نیروی انسانی می‌شود. با توجه به این حقیقت که منابع، علم و تکنولوژی با گذر زمان در حال تغییر هستند، به همین علت مدرسان و اساتید نیز باید دائما دانسته‌های خود را به روزرسانی کنند.
وی در پایان با اشاره به لزوم شناخت تهدیدات کنونی گفت: نگاه به آینده اگر وجود نداشته باشد، آموزش‌ها مفید واقع نمی‌شوند. هدف توجه به مطالب به‌روز و استفاده از نهایت ظرفیت‌ها به منظور تربیت بهترین‌ نفرات برای ارتش آینده است.

مهارت آموزی در ارتش یک تکلیف است

به گزارش ایسنا، امیرسرتیپ علیرضا شیخ، معاون تربیت و آموزش ارتش نیز در حاشیه آیین تجلیل از اساتید و مربیان ارتش، در جمع خبرنگاران گفت: این مراسم به مناسبت گرامیداشت روز معلم و در راستای تجلیل از زحمات خانواده بزرگ تربیت و آموزش ارتش برگزار و از اساتید برگزیده ارتش تجلیل شد.
وی با اشاره به رونمایی از اپلیکیشن «نمایشگاه جامع تربیت و آموزش و بانک اطلاعاتی ارتش»، افزود: یکی از کار های فناورانه ای که می تواند به مدیریت دانش در ارتش کمک کند، رونمایی از این اپلیکیشن آموزشی و جامع درون سازمانی است که کلیه متون آموزشی و واحد های درسی، توسط اساتید مجرب ارتش تدریس شده و در این اپلیکیشن بارگزاری شده اند که در سراسر کشور می توان به محتوای این فایل های آموزشی دسترسی داشت.
امیرسرتیپ شیخ در ادامه با اشاره به لزوم تربیت نیروی انسانی در راستای تبدیل آن به سرمایه انسانی گفت: یکی از وظایف مهم ارتش جمهوری اسلامی ایران تربیت نیروی انسانی کارآمد است؛ چراکه نیروی انسانی می تواند قابلیت و قدرت ایجاد کند و ابزار را در خدمت خود بگیرد.
معاون تربیت و آموزش ارتش با اشاره به شاخص هایی که طبق آن ها اساتید برتر ارتش از میان آنها انتخاب شدند، گفت: شاخص های ماموریت محوری و مهارت محوری رکن اساسی و جزو شاخص های بسیار مهم در گزینش اساتید برتر ارتش بودند؛ البته شاخص های دیگری نیز مد نظر بودند که نمرات حاصل از این مولفه ها به صورت دقیق محاسبه شده و طبق همین نمرات امروز اساتید برتر معرفی شدند.
وی در پایان موضوعات مربوط به مهارت آموزی را از برنامه های مهم ارتش دانست و تصریح کرد: با توجه به تدبیر مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) ما بحث های مربوط به مهارت آموزی را نه یک وظیفه بلکه یک تکلیف مهم برای خود می‌دانیم؛ بنابراین تمام توان ارتش جمهوری اسلامی ایران را در راستای تحقق امر مهارت آموزی سربازان به‌کار گرفته ایم.و شعار ما در این حوزه «هرسرباز یک مهارت است» که امیدواریم محقق شود.

https://aftabyazdonline.ir/?p=95160