رئیس سازمان اداری استخدامی با طرح این پرسش که «نقشه راه تحول نظام موجود به نظام انقلابی چیست»، گفت: در بسیاری از موارد، تحول انقلابی یک تحول تدریجی است و باید از مدیران و کارگزاران نظام خواست تا در این مسیر حرکت کنند.

به گزارش گروه سیاسی افتاب یزد میثم لطیفی در همایش «نظریه نظام انقلابی» که از سوی «مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری» و «دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری»، برگزار شد، با تاکید بر اینکه باید  مفهوم نظریه نظام انقلابی را دریافت و برای آن تعریفی ارائه کرد، گفت: برای رسیدن به این تعریف دقیق، باید بررسی علمی و پژوهشی انجام شود. باید به این نکته دقت کرد که صرف داشتن نظریه نظام انقلابی نمی‌تواند مسائل را حل کند بلکه به افرادی که این نظریه را دقیق بشناسند و آن را عملیاتی کنند نیز نیازمندیم.

وی افزود: این نظریه در تمام عرصه‌ها و حوزه‌ها پاسخگو و موضوع مردمی‌سازی و حضور مردم در آن مشخص است. اگر امروز دولت سیزدهم می‌گوید می‌خواهم امور را به مردم واگذار کنم؛ این امر نیازمند عمل بر اساس نظریه است. اگر نظریه دقیق و مطمئن به یک دستگاه نرسد، نظریه‌های غیرمرتبط و با ظاهر زیبا فراوان است؛ مثل همان سند ۲۰۳۰ که زمانی بر اجرای آن از سوی برخی تأکید می‌شد.

رئیس سازمان اداری و استخدامی اظهار کرد: نیازمندیم که شاخص‌های اندازه‌گیری در زمینه‌های مختلف از جمله عدالت و سایر موضوعات را معین کنیم و تعریف دقیقی از شاخص‌ها و عباراتش داشته باشیم.

لطیفی با طرح این پرسش که «نقشه راه تحول نظام موجود به نظام انقلابی چیست؟»، ادامه داد: در بسیاری موارد، تحول انقلابی، تدریجی است؛ نمونه‌های این تغییرات در صدر اسلام هم موجود است و برای این تحول، سازوکارهایی هم تدارک دیده شده است. از سوی دیگر لازم است موانع و آسیب‌ها را شناسایی کنیم.

وی با بیان این‌که «نظریه نظام انقلابی ایده ادامه مسیر انقلاب اسلامی است»، اظهار کرد: این تحول باید در حکم مطالبه‌ای از مدیران و کارگزاران نظام باشد و در این صورت است که می‌توان به سمت تحول حرکت کرد. نباید این تحول را از مردم طلب کنیم؛ چراکه آنان در برخی موارد این مسائل را جلوتر از بعضی مدیران درک می‌کنند.

https://aftabyazdonline.ir/?p=91839